Varför Ethereum är förberedd för att röra sig högre

Varför Ethereum är förberedd för att röra sig högre trots nedgång från $ 460 höjder

  • Ethereum har mött en nedgång sedan de $ 465-topparna det nådde förra veckan när Bitcoin bröt mot $ 16.000.
  • ETH handlar för $ 445 när denna artikel skrivs.
    Ändå förblir analytikerna säkra på kryptovalutan trots den senaste tidens prissvaghet.
  • Detta beror på sammanflödet av både tekniska och grundläggande signaler för den näst största kryptotillgången genom marknadsvärde.

Ethereum kan komma mot $ 500

Ethereum har mött en nedgång sedan de $ 465-topparna det nådde förra veckan när Bitcoin bröt mot $ 16.000. ETH handlar för närvarande för $ 445, långt från de lägsta nivåerna i retracement Bitcoin Code som förra veckan men långt från topparna.

Analytiker är fortfarande säkra på kryptovalutan trots den senaste tidens prissvaghet. Detta beror på sammanflödet av både tekniska och grundläggande signaler för den näst största kryptotillgången genom marknadsvärde.
Reloads och gratissnurr tillgängliga varje dag, för varje spelare, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spela nu!

ETH har ökat med 0,1% under de senaste 24 timmarna när tjurar försöker återta lite mark efter en droppe.

En kryptotillgångsanalytiker delade detta diagram nedan i kölvattnet av nedgången och noterade hur Ethereum förblir hausse på en medellång sikt. Diagrammet visar att kryptovalutans senaste prisåtgärd faktiskt är en breakout efter en kritisk motståndsnivå, sedan en efterföljande omprövning av den nivån som stöd. Det är långt ifrån en perfekt omprövning, men indikerar att Ethereum kan fortsätta uppstigningen uppåt inom en snar framtid.

Motståndsnivån som Ethereum just testade som stöd är av avgörande betydelse för tjurar.

Som framgår nedan markerade nivån sommarrallytens initialhöjder och markerade sedan också den punkt då korrigeringen i slutet av augusti och början av september tog fart.

Detta prejudikat tyder på att eftersom Ethereum bekräftade den nivån som stöd, kommer den att vara beredd att gå mot $ 500 under de kommande veckorna.

Diagram över ETHs prisåtgärder de senaste månaderna i en daglig skala från kryptahandlare och tillgångsanalytiker Income Sharks (@Incomesharks på Twitter)

Som rapporterats av Bitcoinist tidigare pekade en näringsidkare nyligen på fem tecken som tyder på att Ethereum snart kan gå högre mot Bitcoin. Diagrammet nedan delades för att inkapsla denna tro.

Alla ögon på Bitcoin

Även om Ethereum kan ha en teknisk position för att rally, dikteras dess prisåtgärder till stor del av Bitcoin i slutet av dagen.

Lyckligtvis för Ethereum-tjurar är analytiker övertygade om att Bitcoin kommer att fortsätta sitt steg högre de kommande dagarna. De pekar på det starka veckostearinljuset nära $ 14 000, vilket etablerar det som stöd.